Кралското семейство притеснено: Хари и Меган пак ще говорят пред Опра Уинфри

През юни двамата бяха забелязани да шофират до имението на Опра в Монтесито
13 юли 2022 16:45, Ивета Иванова
20
Кралското семейство притеснено: Хари и Меган пак ще говорят пред Опра Уинфри
Снимка: БГНЕС

Членове на кралското семейство се притесняват, че принц Хари и Меган Маркъл могат да дадат второ интервю за Опра Уинфри.

Херцозите на Съсекс бяха гости в предаването на водещата през март 2021 г. и направиха много разкрития за кралския двор.
 
През юни Меган и Хари бяха забелязани да шофират до имението на Опра в Монтесито и стояха в дома на звездата около час, писаха от "The Daily Mail". Все пак, трябва да се отбележи, че двамата са съседи на Уинфри.
 
Кралският експерт Даниела Елзър казва пред "The Express", че кралското семейство е в паника и се държи непривично, заради тези снимки на Хари и Меган с Опра от юни.
 
Кралските личности опитвали да контролират нещата и да се предпазят от евентуални нови щети, като направили подробно описание на срещата на принц Чарлз с внучката му Лилибет, както и с внука му Арчи (деца на Меган и Хари). То било много мило и така се намеква за помиряване.
 
"Беше фантастично да ги види. Беше невероятно те отново да са във Великобритания... Принцът, разбира се, не беше виждал внука си Арчи от известно време, така че беше много, много, много специално да прекара малко време с него. Той не беше виждал Лили, неговата внучка, така че да се запознае с нея беше много емоционално, много страхотно нещо", казал кралски източник пред репортери.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Явно са свършили парите и аре пак при спонсора.
13
0
 
5
 
! Отговори
Опрью Унуфи преди 1 година
"Хари и Меган пак ще говорят пред Опра Уинфри..." - всъщност ще говори Меганката, а Хари ще и държи ръката, ще я гледа влюбено в очите. ще кима с глава и ще върти опашка. Ще каже нещо само и когато Меган разреши. Трябва да си знае мястото, все-пак.
12
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само да поотраснат децата и нея ще ѝ спретнат нещо я някоя катастрофа, я объркана доза лекарства.
11
1
 
3
 
! Отговори
а бяхме млади преди 1 година
Ще говорят за своята младост.
10
2
 
22
 
! Отговори
мак преди 1 година
И двамата са ми пр..о.тивни, особена тая титлотърсачка. Явно тя командва и манипулира мъжленцето.
9
3
 
26
 
! Отговори
Меги от село преди 1 година
Меги луди ги направи с магариите си. Сега ако не им правят редовно преводи тя отива да реве при Опра колко е дискриминирана на тема кожа
8
0
 
25
 
! Отговори
Питам само преди 1 година
Нали искаха анонимност тези кралски величия ? Скъсаха се от публичност и показност . Голяма мъка и трагедия , че не могат да публикуват снимки на дъщеря си с кралицата . Сега търсят начини да изкарат парички от интервюта и да поразкажат клюките от двореца на Опра .
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз не мога да ги разбера тези македонци, защо не се приберат в Скопие и да спрат да създават проблеми на баба си! Ако не знаете, според македонските историчари Елизабет втора е македонка!😂😂😂Майкъл Джексън също, за Колумбовски отрил Америка да не говорим!
6
1
 
8
 
! Отговори
Честита им преди 1 година
Монголка.
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И аз така се притесних, че трябваше да си го преместя в другия крачол
4
8
 
7
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Кралското...семейство е със затихващи...функции и след Елизабет Втора,едва ли ще буди някакъв интерес. Мина времето на монархиите,изпълняват само...декоративни функции,а декорите бързо...омръзват.
3
0
 
4
 
! Отговори
Листопад преди 1 година
Ето там ми стана за пръв път лошо!
2
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия са решили да забогатеят от излагациите си.
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да им имам проблема.